Szuvasodás kezelése sí és snowboardterápiával!!

2009.02.18. 20:31 - toothfairy

Címkék: hoax vicc

Az ózon-háromatomos oxigénmolekula-jótékony hatását pár éve sikeresen alkalmazzák a fogászati kezelések során. Baktériumokkal kapcsolatba kerülve elpusztítja azokat, így a szuvasodást is megállítja.

Neves freerider-boardosok és fogorvosok közös kutatása kimutatta, hogy annak ellenére, hogy télen az ózon koncentrációja alacsonyabb, a magashegyi "ózondús" levegő belélegzése csökkentheti a szájüregi baktériumok számát.

Heti két-három óra intenzív sport elegendő, azonban felhívják a figyelmet arra, hogy a nyitott szájjal történő téli sportolás megfázáshoz vezethet!

-10 fok alatt az intenzív nyitott szájú snowboardozás és sízés nem ajánlott, mivel a tüdőgyulladás kockázata szignifikánsan megnövekszik!

A kutatások új területe azt vizsgálja, hogy  szűzhavazás vagy pályasízés  csökkenti-e jobban a szuvasodást okozó baktériumpopulációt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fogkrem.blog.hu/api/trackback/id/tr23951526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása